Sommeren er her?

Sommeren er over oss, endelig for noen, og kanskje til bekymring for andre. Sommer betyr for mange å reise på ferie, bade, eller gjøre noe hyggelig sammen, for andre kan sommeren være krevende. Nettverket man daglig har gjennom skole og jobb er kanskje ikke der, eller man føler press og ubehag ved å ikke være inkludert på samme måte som ellers i hverdagen. 

Har du forresten hilst på Grunnløven?

Grunnløven tester ferielivet i nærmiljøet. Noen ganger kan det være de minste og enkleste tingene som tar opp den største plassen i hjertet ditt. Både små og store hendelser, turer og opplevelser kan by på gode minner.

Kommunen vår og regionen byr på mange eventyr for en liten nysgjerrig Grunnløve. Grunnløven forteller oss også at det er kort vei til noen som lytter - hvis du trenger noen å prate med. 

Vi ønsker små og store løver og alle andre, en riktig god sommer! 

Grunnløven har allerede vært en tur på Mistberget, den har også vært i Feiring og sjekket ut den nye flotte frisbeegolf-banen. Så har den vært på en riktig så lang sykkeltur gjennom Hurdal kommune til Torsætra og over Skreia tilbake til grunnlovsbygda. På denne rundturen stoppet den for å  dytte snuten ned i St. Olavs helbredende vannkilde, noe grunnløven mente var helt livsnødvendig for videre eksistens. Her viser den stolt frem sine feriebilder. 

Trenger du noen å snakke med?

Trenger du noen å snakke med om små eller store bekymringer? Noen som har tid til å lytte eller gi deg råd og informasjon? Det er kort vei til noen som lytter her finner du en samlet liste over veldig mange hjelpetelefoner og nettsider - bruk dem!

Det kan jo være at noen kanskje er bekymret eller redde for ulike ting; som Pride og det brutale angrepet i Oslo? Angrepet som dessverre viste at menneskers rett til å elske den de vil og å være den de fortsatt ikke er en selvfølge.
Andre er kanskje bekymret for krigen i Ukraina, eller for relasjoner i familien eller i eget miljø, privatøkonomien kan være til stor bekymring eller det kan være andre ting rundt oss som gjør at vi ønsker å snakke med noen.

Det kan være små eller store bekymringer i den grad at det kan gå ut over psykiskhelse, eller det kan være at du bare ønsker å snakke med noen. 

Hvis dette gjelder deg eller noen av dine nærmeste, finnes det flere telefonnummer du kan ringe, eller chat du kan bruke for å snakke med noen. Noen som har tid til å lytte eller gi deg råd og informasjon?

Det er kort vei til noen som lytter her finner du en samlet liste over veldig mange hjelpetelefoner og nettsider - bruk dem

Du kan også ta kontakt via kommunens sentralbord: 66 10 70 00

Følg oss også på Facebook - Sommeren er over oss! 


Publisert: 28.06.2022 13:36
Sist endret: 01.07.2022 14:34