Status Covid-19 vaksine.  

Vi vil i løpet av påsken bli ferdige med prioriteringsgruppe 3 (75 år og eldre). Til informasjon så har alle over 75 år blitt ringt opp eller kontaktet på annen måte.  

Etter påske får vi litt større leveranse og vi vil begynne å vaksinere prioriteringsgruppe 4, som gjelder 65-74 år og samtidig personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp. I påskeuken kommer vi til å sende ut sms for online-booking av time (bestilling av time elektronisk). Vi starter med de eldste i gruppen.  

Prioriteringsgruppe 4 vil få sms`er.  

Prioriteringsgruppe 4 er også stor og det er i tillegg gitte prioriteringer innenfor denne gruppen. Vi følger FHI’s prioriteringsrekkefølge og alle vil få sms når det er sin tur.  

Det vil fungere slik:  

Er du i prioriteringsgruppe 4 (mellom 65 og 74) skal du ikke foreta deg noe før du får en sms fra oss.  I sms`en følger det kort informasjon og en lenke til å bestille time til vaksinering. For å bestille må du benytte bank-ID.

Bestillingssystemet vil være åpent kun for den gruppen som har mottatt sms. Dersom man ikke har mottatt SMS kan man ikke bestille time. 

Har du fastlege i annen kommune og er i risikogruppe? 

Har du fastlege i annen kommune og er i risikogruppe får du også sms og du må bestille time selv når din tur kommer.  

Har du allerede fått vaksine?  

Det kan forekomme at du får sms fra Eidsvoll kommune om at det er din tur, selv om du allerede har tatt Covid-19 vaksinen. Da kan du bare overse sms`en.  

Møt opp til avtalt time! Må du endre eller avbestille? 

Det er mange som venter på vaksinen og vi ber om at alle som bestiller time møter til sin avtalte tid! 

Oppstår det noe slik at du er nødt til å endre tid eller avbestille må du ringe tlf. 66107358/66107359, det er ikke mulig å endre time selv, dette må gjøres manuelt på vaksinekontoret.

Uforutsigbart tidsforløp 

Mange lurer på når de får satt vaksine. Det er vanskelig å si noe om. Årsaken er at det er uforutsigbare leveranser uke for uke.

Sikkerhet rundt dette med sms, telefon, epost og annet 

Hvem får varsling/info fra kommunen?

Alle sms`er som sendes ut fra Eidsvoll kommune henter informasjon fra kontakt og reservasjonsregisteret. Det er et register som brukes av det offentlige for å kunne sende ut viktig informasjon til innbyggere.  

Her finner du informasjon om varslingssystemet. Får du ikke varsel? Er du pårørende og har du eldre foreldre som ikke har oppføring i Kontaktregisteret? Bor du på en annen adresse enn den som står i Folkeregisteret? Gjennom denne lenken https://varsling24.no/kundeinfo finner du svar på alt dette og hvordan dette kan ordnes enkelt.  

Sikkerhet

For at alt skal foregå på en sikker måte kreves det bank-ID for logge inn og bestille time til vaksine eller test.  

Viktig å merke seg!

  • Covid-19-vaksine og Covid-19-test er gratis 
  • Vi krever ikke forhåndsbetaling.  
  • Vi vil ikke be om kontoinformasjon eller kortinformasjon 

 Hvilke systemer bruker kommunen?

  • Eidsvoll kommune bruker fagsystemet ReMin for å holde oversikt over alle som har fått og skal ha vaksine, også for alle som testes. 
    •  ReMin vil derfor være avsender av bekreflesels sms-en vi sender ut etter at du har bestilt time.
  • Eidsvoll kommune bruker systemet Varsling24, når sms`er med informasjon til store grupper sendes ut.  
    • Eidsvoll kommune vil være avsender av sms`en med informasjon og lenke til bestillingssystemet

 


Publisert: 26.03.2021 14:28
Sist endret: 26.03.2021 14:38