Innhold

Velværebassenget stenges for 2 uker

Velværebassenget i Råholt Bad ble stengt fredag 5. januar for omfattende rengjøring. Planlagt gjenåpning er mandag 22. januar.

Bassenget vil gradvis tappes ned, filter og rørsystemer vil grundig skylles og renses. Flisgulv og vegger skrubbes for misfarging og belegg før bassenget fylles med nytt vann.

Badegjestene har i lengre tid erfart at det har vært utfordringer med vannrensingen i flere basseng på Råholt Bad.  Blant annet er boblebad og kaldkulp satt ut av drift i påvente av utbedringer.

Ekstern teknisk ekspertise er hentet inn.  Arbeidet videre vil være å avdekke og verifisere teknisk løsning.  
Sirkulasjonspumper vil bli byttet på blant annet boblebad og kaldkulp.

I tillegg til daglige vannprøver hvor blant annet pH og kobbernivå måles, sendes ukentlig vann til analyse hos testlaboratoriet Eurofins for å måle eventuelt funn av kimtall og Pseudomonas aeruginosa.  Det vanlige på Råholt Bad har vært månedlige analyser.  Den hyppige testingen gjøres for å få svar på effekt av tiltak som gjøres, med formål om å oppnå stabile og gode resultater.

I sammenheng med stenging av velværebassenget gis det 50 % rabatt på dagsbilletter. Idrettsbasseng, barnebasseng og badstuene er åpent, i tillegg til kafeen.


Publisert: 05.01.2018 13:16:36
Sist endret: 05.01.2018 13:16