"Mjøsa - et kunstprosjekt"

22. og 23. august hadde Stensby barnehage besøk av billedkunstneren Hilde Rognskog. Oppgaven for barna var å lære om Vorma og finne ut hva som synker og hva som flyter. De var med å lage barkebåt, tegnet seil og seilte båtene sine i bassenget.

12 kunstnere skal stille ut

Prosjektet er kommet i stand som en videreføring av «Mjøsa – et kunstprosjekt» der 12 kunstnere arbeider med verk og utstillinger som vil bli ferdigstilt i løpet september 2018. Dette er verk som spenner et stort register av materialer og teknikker. Felles for verkene er at kunstnerne har gått i dialog med Mjøsa, historien, nåtiden og landskapet. Åpning av verk og utstillinger vil foregå i dagene fra 10. til 16. september 2018.

Stensby barnehage deltar i prosjektet

Stensby barnehage er invitert til å være med på Marianne Strangers visning av prosjektet den 10. september. Prosjektet i Stensby Barnehage er initiert av Eidsvoll kommune, v/Kultur i samarbeid med billedkunster Hilde Rognskog. Prosjektet i barnehagen knytter seg til «Mjøsa et kunstprosjekt» og er blitt gjort i forkant av åpning i Minnesund.

Her kan du finne mer informasjon om prosjektet: Kulturnett  Oppland - Mjøsa - et kunstrprosjekt/

Bilder fra prosjektarbeidet i Stensby barnehage

Publisert: 28.08.2018 13:53:54
Sist endret: 28.08.2018 13:53