Har du testet positivt på korona (Covid-19)? Nå kan du registrere nærkontaktene dine digitalt

Kommunene i Gardermoregionen har innført et system for smittesporing. Dette tillater innbyggerne selv å registrere sine nærkontakter, og dermed effektiviseres arbeidet smittesporingsteamet i kommunene gjør.

Nå kan du registrere nærkontaktene dine digitalt

Dersom du har testet positivt for korona, kan du nå hjelpe oss med å gjøre smittesporingen mer effektiv ved å registrere nærkontaktene dine selv.
For å benytte løsningen må du først ha blitt registrert for oppfølging av smittevernteamet i kommunen. Når dette er klart kan du via lenken under logge deg inn med BankID eller BankID på mobil, og rapportere inn nærkontakter. Vi er tilgjengelige på telefon dersom du har behov for hjelp.
Dersom du ikke har BankID eller BankID på mobil, vil rapportering av nærkontakter foregå over telefon som tidligere.

Her kan du logge inn Selvrapportering av nærkontakter

Publisert: 12.10.2020 10:32
Sist endret: 12.10.2020 12:21