Utvidet åpningstid ved teststasjonen

Eidsvoll kommune har besluttet å utvide åpningstiden ved teststasjonen i Badet kulturtun. Vi ønsker å legge til rette for at alle som ønsker og trenger test kan få utført dette alle ukedager. 

Dette er også viktig for vårt smittesporingsteam slik at de raskt skal kunne kartlegge nye tilfeller og teste grupper inn i karantene ved behov – også når det er helg. 

Vi oppfordrer innbyggerne til å ha lav terskel for å teste seg

- Etter påske ser vi en betydelig nedgang i antallet som bestiller test, sier  Hilde Solsrud, koordinator ved teststasjonen. 

Vi er glad for at antallet smittede i Eidsvoll endelig er synkende og dette forklarer noe av reduksjonen – fordi det også er færre nærkontakter. Men vi ønsker å komme med en veldig klar oppfordring om å fortsette med en lav terskel for test. Alle som har symptomer eller som har vært i nærkontakt med en smittet bør teste seg. I tillegg anbefaler vi en lav terskel om man er usikker på symptomer eller smitteeksponering.

I tillegg oppfordrer vi videre til å fortsatt ha så få nærkontakter som mulig, etter anbefalingene og reglene nasjonal, regionalt og lokalt. 

Teststasjonen har veldig god kapasitet slik situasjonen er nå.

- Det har vært ledige timer alle dager denne uken. Det er lagt ut timer for elektronisk bestilling i tidsrommet 14-15 hver lørdag og søndag fra førstkommende helg, sier Hilde Solsrud

Vi vil oppfordre befolkningen til å benytte seg av tilbudet!

Koronatest bestiller du slik

Koronatest skal bestilles på forhånd, elektronisk og selve testingen gjennomføres mellom kl. 11.00-15.00, hver ukedag og nå også 14.00 - 15.00 på lørdager og søndager. 

Teststasjonen befinner seg ved Badet kulturtun som har adresse Eidsvollbakken 42, 2080 Eidsvoll

Bestille time elektronisk Elektronisk timebestilling - koronatest

Du kan bestille time til deg selv eller andre, ved å logge inn med BankID eller BankID på mobil, (den samme BankID som brukes når du f.eks. betaler regninger, dette er for din egen sikkerhet. Du må ha personnummer til den som skal ha timen tilgjengelig ved bestilling.

Informasjon rundt testing og hvordan du bestiller test finner du også på våre koronasider. 

Sidene blir oppdatert når det er noe nytt om smittesituasjonen

 

 


Publisert: 16.04.2021 11:16:11
Sist endret: 16.04.2021 11:37