TV-aksjonen 2017 - Undervisning i krig

TV-aksjonen i NRK for 2017 går av stabelen søndag 22. oktober og er tildelt Unicef - undervisning i krig.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Skolegang og håp til barn

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.

TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Årets komité

Årets komité består av ordfører John-Erik Vika, Berit Smedsrud, Eli Ann Risan og Olav Resaland.

Les mer om TV-aksjonen på:

www.blimed.no
www.tvaksjonen.no
www.facebook.com/tvaksjonen

Årets viktigste søndagstur - Bli bøssebærer!

Bli bøssebærer og bidra - sammen med Unicef - undervisning i krig!

Årets viktigste søndagstur varer ca 2 timer. Starttidspunktet for bøssebærerne i Eidsvoll er kl. 16.00. Oppmøte varierer ut fra hvor i kommunen dere skal gå.

Ta med familie og venner og meld dere på som bøssebærer til:
Eli Ann Risan, tlf. 66107131, eli.ann.risan@eidsvoll.kommune.no

Logg deg inn på www.blimed.no og registrer deg som bøssebærer.

Logo UNICEF TV-aksjonen 2017

Publisert: 30.08.2017 09:49:19