TV-aksjonen 2018

I år arrangeres TV-aksjonen for Kirkens bymisjons arbeid

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Bli bøssebærer og bidra!

Årets søndagstur tar ca 2 timer. Starttidspunktet for bøssebærerne i Eidsvoll er kl. 16.00. Oppmøtested varierer ut fra hvor i kommunen dere skal gå.

Ta med familie og venner og meld dere på som bøssebærer til:

Eli Ann R. Purser, tlf 66107131, eli.ann.purser@eidsvoll.kommune.no

eller logg deg innpå www.blimed.no og registrer deg som bøssebærer.

TV-aksjonen 2018 - 21. oktober

TV-aksjonen i NRK 2018 går av stablen søndag 21. oktober og går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Logo - TV-aksjonen 2018 - Kirkens Bymisjon

Et varmere og mer inkluderende samfunn

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som redder liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, vil de vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. De skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og på den måten bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Årets komité i Eidsvoll

Årets komité består av ordfører John-Erik Vika, Berit Smedsrud, Olav Resaland og Eli Ann R. Purser.

Les mer om TV-aksjonen på:

www.blimed.no
www.tvaksjonen.no