Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 20. oktober og går til CARE

Årets aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 20. oktober. Med årets TV-aksjon skal CARE gi 400 000 kvinner mulighet til å skape sin egen arbeidsplass, bestemme over sin egen kropp og få sin stemme hørt. Dette gir ringvirkninger for mer enn 1,5 millioner mennesker. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til et bedre liv, egen inntekt, og til å delta og bli hørt i politikk og i lokalsamfunnet. TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i Mali, Niger, DR Kongo, Burundi, Rwanda, Palestina, Jordan, Afghanistan og Myanmar.

TV-aksjonen 2019 - CARE

Årets komité består av ordfører John-Erik Vika, Berit Smedsrud, Olav Resaland og Eli Ann R. Purser.

Les mer om TV-aksjonen på:

www.blimed.no
www.tvaksjonen.no
www.facebook.com/tvaakershus

Årets søndagstur tar ca 2 timer. Starttidspunktet for bøssebærerne i Eidsvoll er kl. 16.00. Oppmøtested varierer ut fra hvor i kommunen dere skal gå.

Ta med familie og venner!

Meld deg på som bøssebærer via  www.blimed.no og registrer deg som bøssebærer.

Publisert: 16.09.2019 08:55:17
Sist endret: 16.09.2019 08:55