Ungdommens kommunestyre

Den 16.3.17 ble Ungdommens kommunestyre gjennomført

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Elevrådsdeltagere fra alle kommunens 10 skoler presenterte med stort engasjement årets tema ; Inkludering og Vennskap. Her viste de fram tiltak skolene ,i samarbeid med elevrådet, gjennomfører for trivsel for alle.

Videre hadde alle skolene forberedt innlegg og kostnadsberegning for et nærmiljøtiltak de ønsket . Med gode innspill og flotte framføringer fra talerstolen i kommunestyresalen lå det an til å stemme over skolenes forslag. De to skolene som fikk flest stemmer for sine ønsker var Eidsvoll Verk skole og Råholt ungdomsskole. Resterende sum ble fordelt på de andre skolene.
Møtet ble ledet av ordfører John-Erik Vika med god hjelp fra varaordfører Einar Madsen.
Kvelden viste hvor viktig og riktig det er med elevmedvirkning og hvor flotte unger og ungdommer Eidsvoll har!!

Publisert: 21.03.2017 09:57:41
Sist endret: 21.03.2017 09:57