Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Jonas Lie og Samfundet

Vi ha to flotte ungdomscaféer i Eidsvoll. Begge caféene har ulike lokaler og forskjellig utstyr tilgjenglig for nettopp deg. Caféene organiserer mange aktiviteter, men oppfordrer samtidig deg, om du ønsker til å organisere og styre egen aktivitet. Tilbudene er åpne frem til uke 20, våren 2018. 

Caféene er

  • gratis
  • rusfri
  • et trygt sted å være sammen med andre 
  • tilgjengelig for alle fra 8. trinn til 18 år
  • du trenger ikke melde deg på eller melde fra at du kommer

SAMFUNDET på Råholt (se kart)

Her holder vi åpent etter skoletid på onsdager fra klokken 14.00 - 18.00.
Her får du mat eller kan spise medbrakt. Du kan skravle med venner, gjøre lekser, vente til andre aktiviteter begynner eller delta i aktiviteter i regi av caféen. Du kan også bruke våre fasiliteter (bandrom, gaming PCer, VR-rom, kunstrom, bibliotek, teatersal) til egen aktivitet. Vi hjelper deg i gang! 

Biblioteket vil også holde åpent i samme tidsrommet, samtidig som fasilitetene i bygget er tilgjenlig for de besøkende. Har du lyst til å arrangere et åpent, gratis tilbud til ungdom? Ta kontakt! 

JONAS LIE i Eidsvoll (se kart) 

Her holder vi åpent på torsdager fra klokken 17.30 - 21.00.
Jonas Lie er et koselig lite hus nederst i Eidsvollbakken. Her er det café med Playstation og sittegrupper. Besøkende kan også benytte seg av fasilitetene ved Badet Kulturtun (billiard, datarom, øvingsrom, lydstudio, kunst- og håndverksrom) og skaterampen like ved. Vi serverer gratis mat!

Ved siden av JONAS LIE har motorsykkelklubben KOSA åpnet mekkeverksted for ungdom i det samme tidsrommet. Besøkende kan fritt benytte begge disse tilbudene.

Følg oss på

Følg oss gjerne på Facebook og Snapchat (eidungcafe).

 Ungdomscafé

 

Andre møteplasser for barn og ungdom i Eidsvoll


Publisert: 04.04.2018 14:18:30
Sist endret: 04.04.2018 14:18