Vaksine-sms gikk i går ut til ny gruppe - 65 år.

På vaksinestasjonen har det gått raskere unna enn forventet. Dette resulterte i at vi allerede i går sendte ut sms/epost til deg som er 65 år, med invitasjon til å bestille time til uka? Er du 65? Eller kjenner du noen som er?

NB! Du skal ikke foreta deg noe før du får sms og, eller e-post!

Når du får sms- eller epost-invitasjonen vil det stå følgende:

"Du kan nå bestille time til vaksinering mot Covid-19, dette gjør du elektronisk ved å benytte bankID.
Trykk på linken nedenfor og du vil få 4 svaralternativer.
Vær nøye med valg av tidspunkt, dette kan ikke endres online.
Du vil motta bekreftelse på SMS når time er bestilt.
Har du blitt ringt til og allerede har time, se bort fra denne SMS.

mvh Eidsvoll kommune"

Når du trykker på lenka i sms`en eller eposten vil du få fire valg:

• BESTILL TIME FOR VAKSINASJON  Vil føre deg til timebestillingen og du logger på med BankId (den man også bruker når man f. eks. betaler regninger)
  • HAR IKKE BANKID - BEHØVER HJELP TIL Å BESTILLE TIME  Vil føre deg til våre nettsider med den informasjonen du trenger
  • ER ALLEREDE VAKSINERT - Vil føre deg til https://www.eidsvoll.kommune.no/
  • ØNSKER IKKE VAKSINE

NB! Hvis du ikke har fått sms eller varsel, da er du ikke i prioriteringsgruppen som gjelder akkurat nå og du kan ikke bestille time

Det er timer til alle!

Til uken vil det komme ny informasjon om hva som skjer videre med tanke på fremdrift i vaksinasjonsprogrammet, og hvilke puljer som står for tur.

Alt rundt koronasituasjonen i Eidsvoll

Vi oppdaterer nettsidene når det er endring i smittesituasjonen
www.eidsvoll.kommune.no/korona

Publisert: 16.04.2021 15:47