Vanningsforbudet opprettholdes

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Ingen endringer - inntil videre

Vannsituasjonen har stabilisert seg i ukene etter at en innførte det siste vanningsforbudet.

Det er ingen endringer i varslingen, vanningsforbudet gjelder fortsatt.

Vi er imidlertid svært fornøyd med det gode samarbeidet med innbyggerne.
Mange har ringt oss og varslet om unødvendig vanning, vi har da fulgt opp med positivt resultat. Andre har hatt ytterligere spørsmål og har sendt oss mail, og fått svar pr mail.

Vanningsforbudet omfatter

• Vanningsforbudet omfatter hagevanning med slange spredere, dryppslanger og andre innrettinger som er tilknyttet hageslanger.
  • Slangen skal være frakoblet.
  • Det er tillat å vanne med kanne.

Vanningsforbudet omfatter ikke

• Vanningsforbudet omfatter ikke bilvask eller husvask.

Kommunen vil fortsatt ta stikkprøver.

Igjen, takk for at dere hjelper oss å ta vare på drikkevannet og å opprettholde godt og stabilt vanntrykk for alle!

Spørsmål og kontakt?

Har du likevel spørsmål skal du sende disse på mail til kommunalteknikk@eidsvoll.kommune.no
Har du spørsmål som krever svar umiddelbart (utenfor normalarbeidstid) skal disse rettes til vakttelefonen: 900 71 565.

Publisert: 26.06.2018 10:13:21
Sist endret: 26.06.2018 10:13