Min side

Du vil nå få tilgang til en bedre Min side.  Min side vil også gi mulighet til å se egen informasjon i Altinn og en del elektroniske skjema vil preutfylles med data fra folkeregisteret, om du logger deg på.

Er du glad i f.eks. biblioteket ditt?

Sjekk ut aktivitetene på ditt lokale bibliotek. Vi har laget en ny og forbedret aktivitetskalender, som du kan velge og vrake i etterhvert som den fylles med aktiviteter.

Kulturlivet blomstrer på Øvre Romerike.

Aktivitetskalenderen er nå utvidet til også å vise hva som skjer i de andre kommunene på Øvre Romerike. Tilreisende og turister som besøker nettsidene Visit Norway eller Visit Romerike vil finne mange av de samme aktivitene der som de finner på egen kommunes aktivitetskalender.

Kart og kartportal

Lurer du på hvor grensen går, hvor vegen svinger eller rett og slett hvor kommunens skoler og barnehager ligger? Vi har gjort kommmunens egne offentlige kart mer tilgjengelig. Dette er svært detaljerte og korrekte kart, rett fra kilden. Tjenesten er i stadig utvikling og det vil komme på flere "temakart" etterhvert.

Nytt design og klart språk

Ved første øyekast er det først og fremst et nytt og moderne design som møter deg som besøker våre innbyggerportaler. Designet er tilpasset mobile flater og er universelt utformet.

Innholdet er skrevet i klart språk, som vi håper skal bidra til økt selvbetjening. Vi har mye felles informasjon på tvers av kommunene på Øvre Romerike, Nannestad, Nes, Gjerdrum, Hurdal, Ullensaker og oss, dette har vi utnyttet enda bedre.

Døgnåpen kommune?

Ved å fornye innbyggerportalene tar vi et nytt skritt på vegen til en digital kommune, der innbyggerne kan kommunisere med sin kommune hele døgnet.

Ros og ris?

Skulle det være noe du savner, noe du ikke finner - eller andre tilbakemeldinger du ønsker å gi oss, send gjerne en melding til post@eidsvoll.kommune.no  - eller til nettredaktør: sbw@eidsvoll.kommune.no

Velkommen til ny Innbyggerportal!

Vi feirer med marsipankake og kaffe, i foajeen på rådhuset i Eidsvoll - torsdag 9. februar.

Kom innom for en smakebit av både nettsider, kaffe og en kakebit, så langt det rekker!

Publisert: 23.01.2017 19:53:06
Sist endret: 23.01.2017 19:53