Kommunens E-torg

På siden «Karttjenester» finner du kommunens E-torg. E-Torg er en selvbetjeningsløsning hvor du kan kjøpe digitale kart, 3D-modeller, nabovarsel, eiendomsinformasjon og mange andre nyttige produkter.
E-Torg gjør ting enklere og sparer deg for masse tid ved innhenting av kart- og eiendomsinformasjon fra kommunen.

Skal du bygge? Er du arkitekt eller ingeniør?

Skal du bygge hus, kan e-Torg hjelpe deg med situasjonskart og sende E-nabovarsel raskt og enkelt.
Er du arkitekt eller ingeniør, kan du skaffe grunnlagsdata i både 2D og 3D for bruk i prosjektering og planlegging.
Du finner også områdeanalyse og datagrunnlag for ROS-analyser og konsekvensutredninger, for å nevne noe.

Enklere for både innbyggere og næringsliv.

Selvbetjeningsløsningen gjør hverdagen enklere både for innbyggere og næringsliv.
E-Torg er tilgjengelig på alle plattformer, og er åpent 24/7, og har alltid kommunens mest oppdaterte- og offisielle data.

Skjermbilde - viser hvor du finner karttjenester

Under temaet Karttjenester vil du finne mye mer enn bare nettbutikken. Du vil finne både tema-kart og annen kartinformasjon.

Publisert: 26.06.2019 14:07:26
Sist endret: 26.06.2019 14:07