Vilberg helsetun 30 år

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Den årlige sommerfesten for ansatte på Vilberg kompetansesenter ble kombinert med 30-årsjubileum for Vilberg helsetun (tatt i bruk i 1987) og 30-årsjubileum for Vilberg bosenter neste år (tatt i bruk i 1988). Ordfører samt administrasjonen i kommunen var også til stede sammen med en del frivillige.

Virksomhetsleder ønsket velkommen og fortalte litt om dagens virksomhet. Han understreket den store betydningen helsetunet og bosenteret har hatt og har for folk i kommunen. Ordføreren framhevet også dette og viktigheten av at personalet over tid står i de mange utfordringene man kan oppleve. Han kom også inn på den pågående utbyggingen av helsetunet.

Servering fra Orbit Arena. Rakel Johansen og Ragnhild Oppegaard fortalte fra oppstarten ved Vilberg helsetun i 1987 og ga eksempler på hvordan virksomheten har utviklet seg opp gjennom årene. Aina Landstad fortalte på samme måten om utviklingen ved Vilberg bosenter. Leder for frivillighetssentralen, Irene Engeskaug, var glad for det gode samarbeidet med Vilberg og introduserte Raymond Johansen, som sto for underholdningen, med sang og musikk og morsomme historier.

Vilberg helsetun:

Vilberg helsetun