Vinner av Returkartonglotteriet

Premien på kr. 10.000,- gikk denne gangen til Ringvold fra Eidsvoll.
Eidsvoll kommune fikk gleden av å overrekke diplomet. I tillegg fikk hun en blomst hun kan nyte hele sommeren gjennom. Vi gratulerer den flotte vinneren.

Vinner av Returkartonglotteriet  Premien på kr. 10.000,- gikk denne gangen til Ringvold fra Eidsvoll.

Grønt Punkt Norge

Grønt Punkt er et non-profit selskap som sørger for finansiering av returordningene for emballasjetypene glass, plast, metall, kartong, drikkekartong og bølgepapp.

Alle kan delta

Alle kan delta og vinne i Returkartonglotteriet - privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc. Årlig deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier á kr. 10.000 og 4 premier á kr. 100.000.

Kartongene leveres i den vanlige kommunale returordningen, som oftest sammen med annen papp og papir.

Grønt Punkt Norge - mer om Returkartonglotteriet finner du her

Publisert: 23.04.2018 15:22:17