Forhåndsstemming i Panorama!

• Visste du at du fra i dag har mulighet til å forhåndsstemme i foajeen på Panorama i Eidsvoll?
  • Visste du at du 24. august kan forhåndsstemme ved Eidsvoll Amfi?
  • Visste du at om du er førstegangsvelger og går på videregående skole i Eidsvoll så kommer vi til skolen, slik at du og eventuelt andre som har lyst kan forhåndstemme ved skolen 8. og 9. september?
  • Visste du at stemmeberettige ved kommunens institusjoner også får mulighet til å forhåndsstemme? Dag for dette avtales med institusjonen.

Er du eller andre du kjenner forhindret fra å stemme på valgdagene 12. og 13. september? Eller kjenner du noen som kanskje kommer til å glemme og bruke stemmeretten sin?
Fortvil ikke! Mulighetene er mange!

I Eidsvoll kommune kan du forhåndsstemme på følgende steder:

Panorama - foajeen - fra 10. august

Panorama har adresse rådhusgata 5, 2080 Eidsvoll.

Åpningstider fra og med tirsdag 10. august hverdager klokken 10-18 lørdager 10-15

Eidsvoll Amfi - fra 24. august

Eidvoll Amfi har adresse Gladbakkvegen 1, 2070 Råholt

Åpningstider fra og med 24. august: hverdager klokken10-18, lørdager 10-15

Eidsvoll videregående skole

Valgfunksjonærer kommer til skolen 8. og 9. september - klokken 10-14

Institusjoner:

Kommunens institusjoner vil bli kontaktet for å avtale dag for forhåndsstemmemottak.

Alt rundt Stortings- og sametingsvalget

Her finner du informsjon rundt Stortings - og sametingsvalg 2021 for Eidsvoll