Bildet viser barn i lek, ute i skogknausen - Brensmork barnehage

Åpningstider

Hverdager kl. 07.00 - 17.00

Kontaktinformasjon

Brensmork 4

2074 Eidsvoll Verk

Mona White (styrer)

Telefon: 66107800

Aktuelt

Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage, skole og SFO

Utdanningsdirektoratet og FHI kom med oppdatering av smittevernveiledere for skoler og barnehager 26. juni, noe som har gitt mange nye spørsmål fra både barnehager og foreldre.

Les mer »

Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage eller skole.

Kommuneoverlegen ser derfor behovet for en presisering av gjeldende retningslinjer for dette.

Les mer »

Alle nyheter

Velkommen til Brensmork barnehage

Brensmork barnehage er en barnehage for aldersgruppen 0-6 år. Vi er tradisjonelt inndelt med to småbarnsavdelinger og to storbarnsavdelinger. 

Barnehagen vår befinner seg midt i bygda i landlige omgivelser. Vi er spesielt stolte av det store flotte uteområdet vårt som gir gode muligheter for lek og utfoldelse. I tillegg bruker vi skogen og nærområdet jevnlig. Gjennom å være mye ute i all slags vær skaper vi grobunn for at barna våre blir glade i å være ute. Ved å leke og bevege seg i naturen får barna gode naturopplevelser som gleder, samtidig som de utvikler gode holdninger til alt det som lever rundt oss. Vi jobber for at dagene skal være preget av glede og humor og for at barna skal få gode og varierte opplevelser og erfaringer som gir en god start på livet og danner et godt grunnlag for utvikling og læring. 

Vår visjon: Gode opplevelser - glade barn

Årsplan 2022-23

Det er vedtatt at det fra høsten 2024 ikke lenger skal være barnehage på Brensmork. Barna som går i barnehagen vil da ha rett til plass i annen kommunal barnehage, og de vil også ha mulighet til å søke seg i andre barnehager. 

Kalender

Se flere

Her finner du oss