Eidsvoll bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider

  Eidsvoll Råholt
Mandag 10.00-16.00 Stengt
Tirsdag  Stengt 10.00-16.00
Onsdag 

10.00-16.00

11.00-18.00

Torsdag  10.00-18.00
Stengt
Fredag  10.00-16.00
Stengt
Lørdag 

10.00-15.00

Stengt
Søndag  Stengt Stengt

Biblioteket er stengt alle røde dager. 

Nytt i biblioteket

  • Kamigaki, Hiro : Jakten på den stjålne labyrintsteinen

    Mister X er den mystiske tyven som har stjålet Labyrintsteinen som gjør verden om til labyrinter. Det er bare labyrintdetektiven Anton og assistent hans, Olivia, som kan klare å finne veien gjennom forvirringen, men de trenger leserens hjelp. Her må man løse oppgavene underveis og stoppe Mister X før det er for sent. Bli med gjennom storbyen, over tretoppene, ned i undergrunnen, inn i spøkelseshuset og mye mer. Boka har mange detaljerte illustrasjoner, labyrinter, skjulte ledetråder og meldinger, samt at man må hjelpe forvirrede folk underveis. Myldrebok for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

  • Hagen, Gudny Ingebjørg : God divali!

    Hvert år ønsker Abhi og Anjali at bestemor og bestefar skal komme fra India og feire divali sammen med dem, men det har aldri blitt noe av. Bestefar tør ikke fly! Endelig er divalimorgen her. Men hvorfor er mamma og pappa så rare? Boka skildrer hvordan mange hinduer i Norge forbereder og feirer divali.
    God divali! er en del av serien Fest og feiring. Fest og feiring består av fem bøker som viser hvordan en sentral høytid fra verdensreligionene kristendom, jødedom, islam, buddhisme og hinduisme, feires av dagens småbarnsfamilier i Norge.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Gatesjakk og boksalg!

Vi fyller opp langbord med bøker, film og musikk som ikke lenger får plass på hyllene og kjører på med boksalg. Samtidig setter vi opp vårt store gatesjakk-spill utenfor biblioteket og håper på ivrige spillere!

Les mer »

Sommerles!

Årets kuleste lesekampanje er i gang! I år som i fjor er to typer Sommerles, en digital og en god "gammel" en med Sommerles-sola på skjemaet. Trykk på linken og få vite hvordan du melder deg på!

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss