• Sommer på Frivilligsentralen og Gladbakk Aktivitetssenter.

Eidsvoll Frivilligsentral har sommerstengt fra og med mandag 6. juli til og med mandag 3. august.

• Postkassetrimmen. – Ny brosjyre

• Turer for oss over 60 i Eidsvoll 2020

Reis sammen – opplev mer!

• Aktiviteter på Gladbakk aktivitetssenter våren 2020

Gladbakk aktivitetssenter er et gratis aktivitetstilbud for alle hjemmeboende pensjonister og trygdede i hele Eidsvoll. Kaféen er en felles møteplass med Eidsvoll frivilligsentral og Friskliv- og mestringssenteret.

• Bli med på tur i Eidsvoll – 2020

Nytt for året er en oversikt over turer i Eidsvoll som gjennomføres av ulike lag/foreninger, Friskliv/- mestringssenteret og Frivilligsentralen. – Uansett hvem som står som arrangør for turen så er du hjertelig velkommen. Dette er turer som er åpne for alle uansett medlemskap eller ikke. – Følg med, det kommer flere turer!

Les saken »

• «Vi Kan festivalen» 2019. Rapport.

Verdensdagen for Psykisk helse «Vi Kan festivalen» 2019. – Årets Tema i 2019 var Gi Tid.

• Nominasjon til årets frivilligpris – 2019

Hvem ønsker du skal bli årets frivillig i Eidsvoll?

• Eidsvoll og Hurdal Psyk-festival 2018

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober.

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 05.06.2020 14:19