• Kulturskolen på Wergelandshaugen

Kulturskolens kunstelever er en del av og deltar på en stor atelierutstilling på Wergelandshaugen 15.-17.juni

• Søk kulturskoleplass

Søknadsfristen for kulturskolen skoleåret 18/19 er 1. juni. Dette er også fristen for å melde seg ut for elever som ikke vil fortsette fra høsten.

• 3 avslutningskonserter!

Kulturskoleåret 2017/2018 avsluttes med hele 3 konserter!

• Kulturskolens vårkonsert

14. april inviterer vi til kulturskolens tradisjonelle vårkonsert i Panorama. Konserten er gratis og starter kl.17:00.

• Månedens kunstverk i mars

Månedens kunstverk er laget av Elias Rokhaug, 15 år.

• Kulturskoleelev i Grand Prix

Lørdag deltar Alexandra Rotan, tidligere elev ved Eidsvoll kulturskole, i Melodi Grand Prix!

• Keramikkutstilling med kulturskolen

Frem til 27. februar kan du besøke kulturskolens keramikkutstilling i biblioteket og ved Badet Kulturtun.

Les saken »

• Kultur- og idrettsstipend og drømmestipend

Søknadsfristen for kultur- og idrettsstipend og drømmestipendet er 30. januar!

• Karnevalkonsert

Kulturskolen inviterer til karnevalkonsert for vår yngste musikere 2. februar!

• Ledige plasser i kulturskolen våren 2018

Det er noen få ledige plasser i kulturskolen våren 2018

• Bilder fra adventskonsertene

Kulturskolen takker elever og foresatte for 2017 med noen bilder fra årets adventskonserter.

• Adventskonsert med kulturskolen

Kulturskolen inviterer til adventskonsert i Langset kirke fredag 8. desember og i Råholt kirke lørdag 9. desember.

• Ledige tilbud ved kulturskolen våren 2018

• Mesterverk for piano

15. oktober spiller den polske mesterpianisten Grzegorz Niemczuk mesterverk for piano på Panorama kulturhus! Dagen etter holder han en mesterklasse for de eldste pianoelevene ved Eidsvoll kulturskole.

• Høstferietilbud for barn og unge i Eidsvoll

Se oversikten over tilbudet for barn og unge i høstferien!

• Kulturskolen på 1000-årsjubileum

Lørdag 9. september var flere av kulturskolens elever delaktige i 1000-årsjubileet for den første trekirken på Eid!

• Kulturskolen deltar på 1000-årsjubileum

Flere av kulturskolens elever deltar lørdag 9. september på 1000-årsjubileet for den første trekirken i Eidsvoll!

• Ledige plasser på kulturskolen

Det er fortsatt ledige plasser på kulturskolen!

• Kunstutstilling i biblioteket

Frem til 20. juni kan du besøke Kulturskolens kunstutstilling i biblioteket i Sundet!

Les saken »

• Vårens siste konsert med kulturskolen!

17. juni inviterer kulturskolen til vårens siste konsert på Kafé Henrik!

• Sangens og musikkens dag 10. juni

Det er fortsatt ledige plasser på kulturskolen!

• Søknadsfrist for kulturskolen 1. juni

Kjenner du til kulturskolens varierte tilbud? Søknadsfristen for skoleåret 2017/18 er 1. juni!

• Ungdomsrevy i Panorama

01. april blir det fult trøkk i Panorama når Eidsvoll kulturskole og Eidsvoll Amatørteater presenterer ungdomforestillingen Bomullsbarna.

• Påmelding til UKM

UKM (Ung Kultur Møtes) er et nettverk av små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Fristen for å melde seg på er 8. februar. Aldersgrensen er 10-20 år.

Publisert: 12.01.2017 19:18
Sist endret: 12.01.2017 19:18

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?