Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


17. mai

I grunnlovsbygda Eidsvoll står naturlig nok 17. mai i en særstilling. Norges grunnlov ble datert 17. mai 1814 og nasjonaldagen feires fra morgen til kveld over hele Eidsvoll. Feiringen avsluttes med en gratis festforestilling i parken med lokale og nasjonale bidragsytere ved Eidsvollsbygningen. Det er duket for store opplevelser i grunnlovsbygda!

Drakttog

Eidsvoll byr også på et imponerende drakttog som setter tonen for kveldsarrangementet. Mange tusen møter opp for å se drakttoget på vei fra Mostu til parken ved Eidsvollsbygningen. For de som ønsker å delta i selve drakttoget er det avgang fra Mostu kl. 17.40. Møt opp i god tid!

Program

Nedenfor finner du fullstendig 17. mai program for hele Eidsvoll.

Vi ønsker alle en riktig god 17. mai feiring i Eidsvoll!

Hovedattraksjoner ved Eidsvollsbygningen på kvelden 17. mai

Alexandra og Stella kommer, Tone Wilhelmsen Trøen kommer og Adam Douglas tar med bandet sitt til parken ved Eidsvollsbygningen på 17. mai. Du kommer vel du også?

For aktører og arrangører

Er du aktør på scenen ved Eidsvollsbygningen under formiddagsarrangementet? All informasjon skal være sendt alle aktører, men nedenfor følger kjøreplanen for dagen, samt lydprøve 16. mai. Har du spørsmål, ta kontakt med Siv Krogh Österholm.


Publisert: 30.11.2016 09:57:54
Sist endret: 27.04.2017 13:54