Innhold

Den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken skal legge til rette for økt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren. Spaserstokken skal bidra til utvikling av gode kunst- og kulturprosjekter for eldre innenfor et mangfold av sjangre og uttrykk.

Bli med på babysang ledet av kulturskolelærere. Det blir sang, lek, rim og regler sammen med beboerne på Vilberg helsetun.

Når: Oppstart utsatt til vår 2024
Hvor: Vilberg Helsetun - stua
Hvem: 0-12 månder

GRATIS, drop-in

  

Meierigården (Vormavegen 4), torsdager 13:00 - 15:00

Seniorsanggruppen er for seniorer som er glad i å synge uten krav til prestasjon. Sanggruppen møtes i Panorama foaje hver torsdag med en hyggelig sosial ramme på Meierigården. Her kan du møte opp når det passer! Ingen forpliktelser! Dirigent Tom Granerud har lang erfaring og er utdannet musikkterapeut.

Det synges populære låter fra de siste fem tiår. Dette er en gruppe med mye sangglede. Alle nye medlemmer ønskes velkommen.

Pensjonistkino i Panorama kinosal vil bli annonsert i Eidsvoll blad og på kommunens hjemmeside.  

Institusjonssang foregår i alle avdelingene på Vilberg Kompetansesenter med musikkterapeut Tom Granerud. Det legges opp til sang av kjente kjære sanger og bevegelser en gang i uken.

Institusjonskonserter

Institusjonskonserter foregår på Vilberg helsetun, Gladbakk aktivitetssenter og Pålsejordet bokollektiv med Hilde Mehlum og Eivind Baaserud.

Logo for Den kulturelle spaserstokken


Publisert: 03.08.2017 15:09:55
Sist endret: 22.10.2023 12:50