Møteplasser for barn og ungdom i Eidsvoll

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Møteplasser

Det er flere åpne møteplasser for barn og ungdom i Eidsvoll. Møteplassene er gratis og åpne for alle innen aldersgruppen. Du trenger ikke melde deg på eller si ifra at du kommer. Det er ulike aktører som har ansvar for de ulike møteplassene. Nedenfor kan du lese en kort beskrivelse av tilbudene, se kart og finne kontaktinformasjon. 

Juniorklubber og ungdomscaféer

Eidsvoll kommune drifter i dag to juniorklubber og to ungdomscaféer. Aktiviteten ligger under virksomhet kultur og ledes av Astrid Holum. Har du tilbakemeldinger eller gode ideer, vennligst ta kontakt tlf: 66 10 72 07

Vi ha to kommunale ungdomscaféer i Eidsvoll. Her er det både ulike lokaler og forskjellig utstyr tilgjenglig. Caféene organiserer mange aktiviteter, men oppfordrer samtidig de besøkende til å organisere og styre egen aktivitet. Caféen er gratis, rusfri og et trygt sted å være sammen med andre. 

Caféene er åpne for alle på 8. trinn og opp til 18 år. Følg oss gjerne på Facebook og Snapchat (eidungcafe).

 Ungdomscafé

 

Caféen er åpen på torsdager fra 17.30-21.00. Vi har bl.a gaming, brettspill, kino og gratis mat. Kom gjerne med forslag til flere aktiviteter! Caféen kan også benytte seg av fasilitetene ved biblioteket. 

 

Ungdomscafeen holder åpent etter skoletid på onsdager, fra kl. 14-18. Hos oss får du mat eller kan spise medbrakt. Her kan du skravle med venner, gjøre lekser, vente til andre aktiviteter begynner eller delta aktiviteter i regi av caféen. Du kan også bruke våre lokaler (bandrom, kino, bibliotek, teatersal) og fasiliteter til egen aktivitet. Vi hjelper deg i gang! Kom innom for en prat!

Biblioteket vil også holde åpent i samme tidsrommet, samtidig som fasilitetene i bygget er tilgjengelig for de besøkende. Har du lyst til å arrangere et åpent, gratis tilbud til ungdom? Ta kontakt! 

Kart

Tirsdager fra kl. 14:00 -20:00 møtes flere aktivitetsgrupper på Søndre Samfund. Gruppene krever påmelding, men er gratis, og åpne for alle så sant det er plass. Her er det førstemann til mølla. For å melde deg på kan du møte opp og snakke med oss eller sende en e-post til: ungfritid@eidsvoll.kommune.no

Dagen er lagt opp sånn:

Biblioteket er åpent fra kl. 10 - 16. Klokken 15 starter disse arbeidsgruppene:

 • Søm/ klesdesign/ redesign/ kostymer/ cosplay
 • Lesesirkel (2. tirsdag hver måned) 
 • Brettspill (for brettspillentusiaster i biblioteket)

Fra kl. 18 starter:

*Vi tar forbehold om endringer i tilbudet*

Torsdager fra kl. 14:30 -17:30 kan du bli med på gruppene våre ved Badet Kulturtun. Gruppene krever påmelding, men er gratis og, så sant det er plass, åpne for alle. Her er det førstemann til mølla. For å melde deg på kan du møte opp og snakke med oss eller sende en e-post til: ungfritid@eidsvoll.kommune.no

Dagen er lagt opp sånn:

For alle som deltar er i aktivitetsgruppene er Badet Kulturtun åpent fra 14:30-15:00 med enkel servering. Klokken 15 starter disse arbeidsgruppene:

 • Bandrom/ Lydstudio: For deg som driver med musikk
 • Matlab: Lær å lage god og morsom mat. Ta med venner å ha det hyggelig på kjøkkenet. 
 • E-sport: Bli med og skap ditt eget e-sport-lag

Etter arbeidsgruppene, kl. 17:30 åpner vi Kafé Henrik for alle mellom 8. trinn -18 år. Alle er velkomne til å avslutte dagen der! Kaféen er åpen til kl. 21:00

*Vi tar forbehold om endringer i tilbudet*

Vi har to kommunale juniorklubber i Eidsvoll, på Badet Kulturtun og Søndre Samfund. Klubbene er et tilbud for barn som ønsker et møtested. Her kan man delta i aktiviteter eller bare være sammen med gamle og nye venner. Juniorklubben er gratis og åpen for alle fra 5. - 7. trinn. 

Vi har billiard, fusball, bordtennis, diskotek, kiosk, datarom og atelier!

 • Mandag kl. 17.30-20.00
 • Kart
 • Tirsdag kl.17.30-20.00
 • Kart

PitStop

PitStop er et miljø av ungdommer som samles i Pinsekirken Håpet hver fredag kl 1900-0100. Vi ønsker alle ungdommer fra 8. trinn og oppover velkommen til gudstjeneste, café og morsomme aktiviteter.

PitStop eksisterer for å gi ungdommer et godt tilbud på fredagskveldene. Vi ønsker å hjelpe deg til å bli kjent med Jesus og tilby et sted du kan møte andre unge mennesker. I tillegg har vi life-grupper som møtes en gang i uka, der vi har fokus på livet og hverdagen vår.

Velkommen til PitStop!

Finn oss på FacebookInstagram (@pitstop_eidsvoll) eller vår nettside.

Kontakt: Tonje Alexandra Ruud, ungdomspastor. Tlf: 91 56 19 22

Kart

CornerStone

CornerStone er en ungdomsklubb drevet på frivillighet og holder til i lokaler ved bankplassen i Sundet. Vi har åpent hver onsdag i henhold til skoleruta, fra klokka 18:14 til 21:30.

Alle fra 8. klasse og oppover er velkomne.

Kontaktinformasjon:

 • Daglig leder: Harald Djupvik, tlf 900 56 262
 • Klubbleder: Jane-Britt Berntsen, tlf 934 40 67

Kart


Publisert: 16.11.2016 12:17:00
Sist endret: 22.08.2017 10:37