Møteplasser for barn og ungdom i Eidsvoll

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Møteplasser

Det er flere åpne møteplasser for barn og ungdom i Eidsvoll. Møteplassene er gratis og åpne for alle innen aldersgruppen. Du trenger ikke melde deg på eller si ifra at du kommer. Det er ulike aktører som har ansvar for de ulike møteplassene. Nedenfor kan du lese en kort beskrivelse av tilbudene, se kart og finne kontaktinformasjon. 

Eidsvoll kommune

Eidsvoll kommune drifter i dag to juniorklubber og to ungdomscaféer. Aktiviteten ligger under virksomhet kultur og ledes av Astrid Holum. Har du tilbakemeldinger eller gode ideer, vennligst ta kontakt med kulturkonsulent Øivind Sandbu, tlf: 47 51 14 65

Vi ha to kommunale ungdomscaféer i Eidsvoll. Her er det både ulike lokaler og forskjellig utstyr tilgjenglig. Caféene organiserer mange aktiviteter, men oppfordrer samtidig de besøkende til å organisere og styre egen aktivitet. Caféen er gratis, rusfri og et trygt sted å være sammen med andre. 

Cafféene er åpne for alle på 8. trinn og opp til 18 år. Følg oss gjerne på Facebook og Snapchat (eidungcafe).

 Ungdomscafé

Tilbudene er åpne frem til uke 20, våren 2018. 

Jonas Lie er et koselig lite hus nederst i badebakken. Her er caféen åpen på torsdager fra 18:00-21:30. Caféen kan også benytte seg av fasilitetene ved Badet Kulturtun (billiard, datarom, øvingsrom, lydstudio, kunst- og håndverksrom) og skaterampen like ved. 

Ved siden av Jonas Lie har motorsykkelklubben KOSA åpnet mekkeverksted for ungdom i det samme tidsrommet. Besøkende kan fritt benytte begge disse tilbudene. 

Kart

Høsten 2017 åpnet vi café på Søndre Samfund! Her holder vi åpent etter skoletid på onsdager, fra kl. 14-18. Hos oss får du mat eller kan spise medbrakt. Her kan du skravle med venner, gjøre lekser, vente til andre aktiviteter begynner eller delta aktiviteter i regi av caféen. Du kan også bruke våre lokaler (bandrom, kino, bibliotek, teatersal) og fasiliteter til egen aktivitet. Vi hjelper deg i gang! Kom innom for en prat!

Biblioteket vil også holde åpent i samme tidsrommet, samtidig som fasilitetene i bygget er tilgjenlig for de besøkende. Har du lyst til å arrangere et åpent, gratis tilbud til ungdom? Ta kontakt! 

Kart

Vi har to kommunale juniorklubber i Eidsvoll, på Badet Kulturtun og Søndre Samfund. Klubbene er et tilbud for barn som ønsker et møtested. Her kan man delta i aktiviteter eller bare være sammen med gamle og nye venner. Juniorklubben er gratis og åpen for alle fra 5. - 7. trinn. 

Vi har billiard, fusball, bordtennis, diskotek, kiosk, datarom og atelier!

  • Mandag kl. 17.30-20.00
  • Kart
  • Tirsdag kl.17.30-20.00
  • Kart

PitStop

PitStop er et miljø av ungdommer som samles i Pinsekirken Håpet hver fredag kl 1900-0100. Vi ønsker alle ungdommer fra 8. trinn og oppover velkommen til gudstjeneste, café og morsomme aktiviteter.

PitStop eksisterer for å gi ungdommer et godt tilbud på fredagskveldene. Vi ønsker å hjelpe deg til å bli kjent med Jesus og tilby et sted du kan møte andre unge mennesker. I tillegg har vi life-grupper som møtes en gang i uka, der vi har fokus på livet og hverdagen vår.

Velkommen til PitStop!

Finn oss på FacebookInstagram (@pitstop_eidsvoll) eller vår nettside.

Kontakt: Tonje Alexandra Ruud, ungdomspastor. Tlf: 91 56 19 22

Kart

CornerStone

CornerStone er en ungdomsklubb drevet på frivillighet og holder til i lokaler ved bankplassen i Sundet. Vi har åpent hver onsdag i henhold til skoleruta, fra klokka 18:14 til 21:30.

Alle fra 8. klasse og oppover er velkomne.

Kontaktinformasjon:

  • Daglig leder: Harald Djupvik, tlf 900 56 262
  • Klubbleder: Jane-Britt Berntsen, tlf 934 40 67

Kart

KOSA Mekkeverksted

KOSA MC holder mekkeverkstedet sitt åpent for ungdom på torsdager fra 18:00-21:30. Her kan du skru på dine egne prosjekter eller prøve deg på KOSA sine. Mekkeverkstedet ligger nederst i Badebakken og er åpent samtidig som ungdomscaféen Jonas Lie. Du kan dermed fritt benytte deg av begge tilbudene.

Kontakt: kosamc@hotmail.com

Kart


Publisert: 16.11.2016 12:17:00
Sist endret: 22.08.2017 10:37