Ung fritid

Fritidsklubbtilbud

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ung fritid

Ung fritid består av to juniorklubber og to ungdomscaféer. Dette er et lavterskel, gratis tilbud for alle. Her er det både organisert aktivitet og fritt samvær. Et trygt sted å være sammen med venner.

Vi har følgene tilbud: Datarom, Bandrom, Playstation, Bordtennis, Kiosk, Kino og en rekke andre aktiviteter. På Badet har vi skaterampe.

Tilbudene er åpne frem til uke 50, høsten 2017. I høstferien holder vi stengt. 

Ungdomscafé

Høsten 2017 vil vi ha to åpne ungdomscaféer i Eidsvoll. Her er det både lokaliteter og forskjellig utstyr tilgjenglig. Caféen organiserer ulike aktiviteter, men oppfordrer samtidig de besøkende til å organisere og styre egen aktivitet. Caféen er gratis, rusfri og et trygt sted å være sammen med andre. 

Cafféene er åpne for alle på 8. trinn og opp til 18 år. Følg oss gjerne på Facebook og Snapchat (eidungcafe)

 Ungdomscafé

Jonas Lie er et koselig lite hus nederst i badebakken. Her er caféen åpen på torsdager fra 18:00-21:30. Caféen kan også benytte seg av fasilitetene ved Badet Kulturtun og skaterampen like ved. 

Ved siden av Jonas Lie har motorsykkelklubben KOSA åpnet mekkeverksted for ungdom i det samme tidsrommet. Besøkende kan fritt benytte begge disse tilbudene. 

Høsten 2017 åpner vi café på Søndre Samfund! Her vil vi holde åpent etter skoletid på onsdager, fra kl. 14-18. Her kan du få mat eller spise medbrakt, skravle med venner, gjøre lekser, vente til andre aktiviteter begynner eller delta aktiviteter i regi av caféen. Du kan også bruke våre lokaler og fasiliteter til egen aktivitet. Vi hjelper deg i gang! Kom innom for en prat!

Biblioteket vil også holde åpent i samme tidsrommet, samtidig som fasilitetene i bygget er tilgjenlig for de besøkende. Har du lyst til å arrangere et åpent, gratis tilbud til ungdom? Ta kontakt! 

 

Ungdomscafé

Juniorklubb

Juniorklubbene er et tilbud for barn som ønsker et møtested. Her kan man delta i aktiviteter eller bare være sammen med gamle og nye venner. Juniorklubben er gratis og åpen for alle fra 5. - 7. trinn. 

Vi har billiard, fusball, bordtennis, diskotek, kiosk, datarom og atelier!

Mandag: juniorklubb kl. 17.30-20.00. 

Tirsdag: juniorklubb kl.17.30-20.00.

Juniorklubb 

Kontakt

Fritidsklubben ligger under virksomhet kultur og ledes av Astrid Holum. Har du tilbakemeldinger eller gode ideer, vennligst ta kontakt med kulturkonsulent Øivind Sandbu, tlf: 47 51 14 65


Publisert: 16.11.2016 12:17:00
Sist endret: 18.10.2017 12:34