Ung fritid

Fritidsklubbtilbud

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Fritidsklubben

Fritidsklubben i Eidsvoll består av to juniorklubber og to ungdomscaféer. Tilbudet er et lavterskel, gratis tilbud for alle. Et trygt sted å være sammen med venner. Her er både organisert aktivitet og fritt samvær. 

Vi har følgene tilbud: Datarom, Bandrom, Playstation, Bordtennis, Kiosk, Kino og en rekke andre aktiviteter. På Badet har vi skaterampe

Ungdomscafé

Høsten 2017 vil vi ha to ungdomscaféer i drift i Eidsvoll. En av målsetningene er at ungdom i stor grad skal drifte og styre aktiviteten i caféen selv. Dette gjøres blant annet gjennom et styre i hver av cafeene. 

Cafféene er åpne for alle på 8. trinn og opp til 18 år. 

Jonas Lie er et koselig lite hus neders i badebakken. Her er caféen åpen på torsdager fra 18:00-21:30. Caféen kan også benytte seg av fasilitetene ved Badet Kulturtun og skaterampen like ved. 

Ved siden av Jonas Lie har motorsykkelklubben KOSA åpnet mekkeverksted for ungdom i det samme tidsrommet. Besøkende kan fritt benytte begge disse tilbudene. 

 Ungdomscafe

Høsten 2017 (gjen-)åpner vi caféen på Søndre Samfund! Her vil vi holde åpent etter skoletid på onsdager, fra kl. 14-18. 

Biblioteket vil også holde åpent i samme tidsrommet, samtidig som fasilitetene i bygget er tilgjenlig for ungdommen. Har du lyst til å arrangere et åpent, gratis tilbud til ungdom? Ta kontakt. 

Juniorklubb

Juniorklubbene er et tilbud for barn som ønsker et uformelt møtested. Her kan man delta i aktiviteter eller bare være sammen med gamle og nye venner. Juniorklubben er gratis og åpen for alle fra 5. - 7. trinn. 

Juniorklubben

Mandag: juniorklubb kl. 17.30-20.00. 

Tirsdag: juniorklubb kl.17.30-20.00. 

Kontakt

Fritidsklubben ligger under virksomhet kultur og ledes av Astrid Holum. Har du tilbakemeldinger eller gode ideer, vennligst ta kontakt med kulturkonsulent Øivind Sandbu, tlf: 66 10 72 03


Publisert: 16.11.2016 12:17:00
Sist endret: 22.08.2017 10:37