• Husholdninger med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling i SFO for barn på 1. og 2. trinn

Les saken »

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage eller skole.

Kommuneoverlegen ser derfor behovet for en presisering av gjeldende retningslinjer for dette.

Les saken »

• Nye retningslinjer for skoler når det gjelder smitteverntiltak

• Besøksdager for skolestartere i Eidsvoll

• Gjenåpning av Eidsvollskolenes 5. - 10. trinn

Regjeringen besluttet 7. mai at fra mandag 11. mai åpner alle skolene igjen. Skolene vil bruke noe ulik tid på å forberede skolestart, og det vil derfor være ulik oppstart rundt i landet. Alle elevene vil være tilbake på skolen innen 15. mai 2020.

• Endring av oppsigelsestid for SFO som følge av Covid-19-situasjonen

• Åpningstider SFO fra mandag 27. april 2020

På grunn av de strenge smittevernkravene vil det ikke bli tilbud om morgenåpning på SFO i tiden fremover. SFO-tilbudet vil være kun etter skoletid bortsett fra for barn av foresatte med kritiske yrker som vil få tilbud som før, fra kl. 7 til kl. 17.

• Tilpasset gjenåpning av kulturskoletilbud

Vi gleder oss over å kunne møte elever igjen og jobber iherdig for en trygg gjenåpning som vil sikre både lærer og elev.

• Skolene åpner igjen for 1. - 4. trinn mandag 27. april 2020

Vi er glade for endelig å kunne ta imot elevene våre igjen, og vi vet at det er mange barn som gleder seg til å komme tilbake på skolen.

• Åpen telefonlinje for barn og unge i Eidsvoll

Du som ringer kan være anonym, og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus.

Les saken »

• Informasjonsfilm fra Helsedirektoratet - hvordan snakke med barn og unge om koronaviruset?

• UKM 2020

Velkommen til årets UKM-arrangement på Eidsvoll 14. mars 17:00 - 20:00 på Panorama!

• Foreldremøte skolestartere høst 2020 Bønsmoen skole

• Besøksdager for skolestartere

Torsdag 28. og fredag 29. mai vil det bli besøksdager for alle skolestartere høsten 2020.

• Kulturstipender 2020

Har du et kunst- eller kulturprosjekt du kunne tenke deg å realisere? Søk Drømmestipendet og Eidsvoll Kommunes Kulturstipend!

• Tid for lusesjekk!

Hvordan oppdager du om barnet har fått lus, og hvordan blir dere kvitt det?

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 14.12.2016 12:48