Innhold

Bygningsmasse

Eidsvoll kommune er en kommune med stor befolkningsvekst. Det merkes også på Dal. Skolen vår består av flere bygninger, fra forskjellige tidsepoker. Siste byggetrinn ble ferdigstilt i 2001. Da kunne vi glede oss over et helt nytt bygg. I de senere årene har det også blitt oppført et tilbygg med to etasjer.

På toppen av en liten kolle ligger den vakre ærverdige "Gammelstua". Bygget er fredet av kommunen. I veggene her oser det av historie. Det er nesten så man kan høre og se for seg hvordan skolehverdagen var for 100 år siden.

Uteområder 

Uteområdet er en oase av muligheter. I Akebakkene myldrer det av liv om vinteren. I skolegårdens nord-østre hjørne ligger skogen vår. Det er nesten så en forventer å møte Revenka eller Espen Askeladd, når man vandrer mellom skogens gamle tørrgraner.

Fotballbaner, ballbinge, basketbane og slåballbane er populære arenaer. Det er til og med et eget bordtennisbord og skatepark her.

I skolegårdens nord-vestre hjørne finner du "Gapahuken". Denne var i sin tid en gave fra FAU. Her er det også tre bålplasser. Gjennom året fylles skolegården ofte av lukten av bål og nygrillede pølser. 

I friminuttene myldrer det også av barn med oransje vester. Det er "Trivselslederne" våre. De arrangerer mange varierte aktiviteter for elevene. 

Er det rart vi trives på Dal skole?

Her kan du se bilder:

 


Publisert: 13.01.2020 13:35:32
Sist endret: 13.01.2020 13:35