• TV-aksjonen 2021 søndag 24. oktober

Les saken »

• Velkommen til skolestart!

Onsdag 18. august er en stor dag for alle barn og ungdom i Eidsvollskolen. Skolestart er forbundet med spenning, forventninger og ønsker. Ta godt vare på hverandre og spesielt skolestarterne!

Skolestart

Les saken »

• Husholdninger med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling i SFO for 1. - 4. trinn

• Meld deg på sommerskolen 2021

Sjekk ut det brede tilbudet som finnes gjennom sommeren for skolebarn fra 1. til 10. trinn og meld deg på!

• Eidsvoll kommune arrangerer sommerskole 2021

Vi er i ferd med å komme oss igjennom en alvorlig pandemi som har hatt innvirkning på barn og unge sitt dagligliv siden mars i 2020. Fritidsaktiviteter, opplæring og faglig og sosial utvikling hos elevene er blitt påvirket og til tider svært begrenset. Kommunene er derfor oppfordret til å arrangere sommerskole for barn og unge, og her finner du mer informasjon om Eidsvoll kommune sitt tilbud.

• Besøksdager for skolestartere i Eidsvoll

• Veileder om smittevern

Veileder om smittevern for skoletrinn 1.–7. trinn under covid-19 utbruddet 2020

• Start og slutt-tider ved Eidsvoll Verk skole

Les saken »

• Husholdninger med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling i SFO for barn på 1. og 2. trinn

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage, skole og SFO

Utdanningsdirektoratet og FHI kom med oppdatering av smittevernveiledere for skoler og barnehager 26. juni, noe som har gitt mange nye spørsmål fra både barnehager og foreldre.

Les saken »

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage eller skole.

Kommuneoverlegen ser derfor behovet for en presisering av gjeldende retningslinjer for dette.

Les saken »

• Nye retningslinjer for skoler når det gjelder smitteverntiltak

• Besøksdager for skolestartere i Eidsvoll

• Gjenåpning av Eidsvollskolenes 5. - 10. trinn

Regjeringen besluttet 7. mai at fra mandag 11. mai åpner alle skolene igjen. Skolene vil bruke noe ulik tid på å forberede skolestart, og det vil derfor være ulik oppstart rundt i landet. Alle elevene vil være tilbake på skolen innen 15. mai 2020.

• Endring av oppsigelsestid for SFO som følge av Covid-19-situasjonen

• Åpningstider SFO fra mandag 27. april 2020

På grunn av de strenge smittevernkravene vil det ikke bli tilbud om morgenåpning på SFO i tiden fremover. SFO-tilbudet vil være kun etter skoletid bortsett fra for barn av foresatte med kritiske yrker som vil få tilbud som før, fra kl. 7 til kl. 17.

• Tilpasset gjenåpning av kulturskoletilbud

Vi gleder oss over å kunne møte elever igjen og jobber iherdig for en trygg gjenåpning som vil sikre både lærer og elev.

• Skolene åpner igjen for 1. - 4. trinn mandag 27. april 2020

Vi er glade for endelig å kunne ta imot elevene våre igjen, og vi vet at det er mange barn som gleder seg til å komme tilbake på skolen.

• Åpen telefonlinje for barn og unge i Eidsvoll

Du som ringer kan være anonym, og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus.

Les saken »

• Informasjonsfilm fra Helsedirektoratet - hvordan snakke med barn og unge om koronaviruset?

• UKM 2020

Velkommen til årets UKM-arrangement på Eidsvoll 14. mars 17:00 - 20:00 på Panorama!

• Kulturstipender 2020

Har du et kunst- eller kulturprosjekt du kunne tenke deg å realisere? Søk Drømmestipendet og Eidsvoll Kommunes Kulturstipend!

• FORUT skoleløpet 2018

Skoleløpet høsten 2018