• Besøksdager og foreldremøte for skolestartere

Den 24. og 25. mai er det besøksdager for årets skolestartere. I mars avholdes foreldremøter for samme målgruppe, og hver skole innkaller til sitt møte.

• Ungdommens kommunestyre 2022

Torsdag 10. februar ble Ungdommens kommunestyre avholdt i kommunestyresalen i rådhuset. Det var et todelt møte der elevrådene fra de ti kommunale skolene møtte ordfører, varaordfører og skoleadministrasjonen. Årets tema for elevrådene er "Alle skal trives på skolen i Eidsvoll".

• TV-aksjonen 2021 søndag 24. oktober

Les saken »

• Velkommen til skolestart!

Onsdag 18. august er en stor dag for alle barn og ungdom i Eidsvollskolen. Skolestart er forbundet med spenning, forventninger og ønsker. Ta godt vare på hverandre og spesielt skolestarterne!

Les saken »

• Husholdninger med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling i SFO for 1. - 4. trinn

• Eidsvoll kommune arrangerer sommerskole 2021

Vi er i ferd med å komme oss igjennom en alvorlig pandemi som har hatt innvirkning på barn og unge sitt dagligliv siden mars i 2020. Fritidsaktiviteter, opplæring og faglig og sosial utvikling hos elevene er blitt påvirket og til tider svært begrenset. Kommunene er derfor oppfordret til å arrangere sommerskole for barn og unge, og her finner du mer informasjon om Eidsvoll kommune sitt tilbud.

• Animasjon på 6. trinn

Elevene på 6. trinn har arbeidet med animasjon i forbindelse med den kulturelle skolesekken (DKS).

• Besøksdager for skolestartere i Eidsvoll

• Skoleskyss og smittevern

I tråd med gjeldende smittevernråd minner Ruter på følgende – spesielt ved skolestart da en opplever overfylte busser på enkelte avganger: - oppfordre foresatte til å bringe elevene til skolen uten å reise kollektivt - oppfordre elevene til å gå eller sykle

• Nytt kjøremønster

I forbindelse med trafikksikker skolevei har kommunen fått tilskudd til å etablere kiss&ride - av-/påstigningplass ved Langset skole. Det vil si etablering av nytt kjøremønster for trygg av-/påstigning buss og bil og etablering av parkeringsplasser.

• Skolestart Langset skole

Første skoledag er tirsdag 18. august. Hvert trinn har eget oppmøtested.

Les saken »

• Husholdninger med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling i SFO for barn på 1. og 2. trinn

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage, skole og SFO

Utdanningsdirektoratet og FHI kom med oppdatering av smittevernveiledere for skoler og barnehager 26. juni, noe som har gitt mange nye spørsmål fra både barnehager og foreldre.

Les saken »

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage eller skole.

Kommuneoverlegen ser derfor behovet for en presisering av gjeldende retningslinjer for dette.

Les saken »

• Nye retningslinjer for skoler når det gjelder smitteverntiltak

• Besøksdager for skolestartere i Eidsvoll

• Gjenåpning av Eidsvollskolenes 5. - 10. trinn

Regjeringen besluttet 7. mai at fra mandag 11. mai åpner alle skolene igjen. Skolene vil bruke noe ulik tid på å forberede skolestart, og det vil derfor være ulik oppstart rundt i landet. Alle elevene vil være tilbake på skolen innen 15. mai 2020.

• Endring av oppsigelsestid for SFO som følge av Covid-19-situasjonen

• Skoleåpning

Oppdatert: Alle elever tilbake på skolen innen 15. mai

• Påmelding SFO

Påmelding til SFO for oppstart i august.

• Åpningstider SFO fra mandag 27. april 2020

På grunn av de strenge smittevernkravene vil det ikke bli tilbud om morgenåpning på SFO i tiden fremover. SFO-tilbudet vil være kun etter skoletid bortsett fra for barn av foresatte med kritiske yrker som vil få tilbud som før, fra kl. 7 til kl. 17.

• Tilpasset gjenåpning av kulturskoletilbud

Vi gleder oss over å kunne møte elever igjen og jobber iherdig for en trygg gjenåpning som vil sikre både lærer og elev.

• Skolene åpner igjen for 1. - 4. trinn mandag 27. april 2020

Vi er glade for endelig å kunne ta imot elevene våre igjen, og vi vet at det er mange barn som gleder seg til å komme tilbake på skolen.

• Gradvis gjenåpning av skolen

Vi forbereder oss til å ta i imot alle elevene på 1. - 4. trinn til skole og SFO fra og med mandag 27. april.

• Åpen telefonlinje for barn og unge i Eidsvoll

Du som ringer kan være anonym, og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus.

• Hjemmeskole

Vi som skole ønsker å være fleksible, og samtidig sørge for at elevene får opplæring. Vi bruker Office 365 med Teams som inngangsportal for elevene, og Visma Flyt Skole for kommunikasjon med foresatte.

• Foreldremøte avlyst

Foreldremøtet nye 1. trinn 19.03.20 er avlyst.

Les saken »

• Informasjonsfilm fra Helsedirektoratet - hvordan snakke med barn og unge om koronaviruset?

• UKM 2020

Velkommen til årets UKM-arrangement på Eidsvoll 14. mars 17:00 - 20:00 på Panorama!

• Forskerdag

Elevene på Langset har deltatt på forskerdag!

• Kulturstipender 2020

Har du et kunst- eller kulturprosjekt du kunne tenke deg å realisere? Søk Drømmestipendet og Eidsvoll Kommunes Kulturstipend!

• Minnesund 100 år

Navnet Minnesund er 100 år, i den forbindelse inviterer Langset skole til åpen skole.

• 7. trinn på leirskole

Elevene på 7. trinn har vært på leirskole. Her forteller de om noen av opplevelsene.

• Forskerdag Langset skole

Elevene har hatt en dag med mange forsøk og aktiviteter hvor undring har stått i fokus.

• 17. mai på Langset

Det nærmer seg feiring av grunnlovsdagen. Vi presenterer derfor programmet for skolen og kommunen.

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 14.12.2016 12:48