Kontaktinformasjon

Martin Johansens Veg 85,
2070 Råholt
Tlf: 66107230

Rektor: Irene Schultze
Epost: Råholt skole
Kontaktinfo SFO

Åpningstider:
Skolen: 07.30 - 15.00
SFO: 07.00 - 17.00

Aktuelt

Programmering og skaperskolen

Flere av skolene i Eidsvoll har denne høsten prøvd ut spennende prosjekter hvor kreativitet, skaperevne og programmering er viktige egenskaper og ferdigheter som blir trent på. Se eksempler fra Råholt, Bønsmoen og Langset skoler.

Les mer »

Nytt om kommunikasjon skole-hjem

Vigilo, som er det nye skoleadministrative systemet i Eidsvollskolen, har nå åpnet for ID-porten som innlogging for foresatte.

Les mer »

Alle nyheter

Velkommen til Råholt skole

"Et godt sted å være – et godt sted å lære"

Råholt skole ligger sentralt til på Råholt i Eidsvoll kommune. Vi er en skole med 458 elever og 57 ansatte.Vi ligger i et område med mye utbygging og stor tilvekst, og i august 2022 sto nytt skolebygg (fase 1) klart med plass til ca. 500 elever. I tilknytning til skolen ligger også en ny og stor idretthall.

Klassetrinnene har egne avdelinger, og skolen rommer i dag spesialrom for kunst og håndverk og bibliotek, i tillegg til kantine og SFO. Når byggetrinn fase 2 står ferdig, vil vi ha spesialrom for musikk, naturfag, teknologi og design, samt mat og helse, på plass.

Skolen har et stort og godt uteområde. Med ballbaner for basket, håndball og fotball, lekeapparater, bordtennisbord, BMX-bane og skatepark, ligger det godt til rette for lek og aktivitet både i skoletid og fritid. 

Kalender

Se flere

Her finner du oss