• A Night At The Movies

I uke 20 hadde Sal og Scene ved Råholt ungdomsskole forestilling for alle elever på skolen. Tittelen på forestillingen var "A night at the movies!" Som vi kan skjønne av tittelen var film og filmmusikk et sentralt tema. Men det dukket også opp smakebiter fra kjente revyer.

Les saken »

• Pysjfest på skolen eller i barnehagen?

Arrangerer du overnatting for lag, klasser, barnehager, foreninger, konfirmanter eller andre grupper?

Les saken »

• Elever samlet inn til «Krafttak mot kreft»

Hver torsdag har elevene ved Råholt ungdomsskole 90 minutter valgfag. Et av valfagene er «Innsats for andre».

• Livsgledeskole

Råholt Ungdomsskole er en Livsgledeskole som ønsker å bidra til en god og meningsfull hverdag for eldre i kommunen.

• Sopp- og bærtur ved Råholt ungdomsskole

Det har blitt en tradisjon at alle elevene er med på sopp- og bærtur kort tid etter skolestart hver høst.

• Kanonballturnering

02.06.2017 var det kanonballturnering på 8.trinn ved Råholt ungdomsskole.

• Fra ungdommens kommunestyre

Den 16.3.17 ble Ungdommens kommunestyre gjennomført

• Glimt fra undervisningen ved Råholt ungdomsskole

Mye av læringen på skolen gjøres gjennom praktiske aktiviteter.

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 14.12.2016 12:48