• Storfint besøk av stortingspresidenten

Mandag 19. oktober fikk 9. trinn besøk av selveste stortingspresidenten. Tone Wilhelmsen Trøen fikk god kontakt fra første stund og flere ganger satt latteren løst. Siden Stortinget er stengt for skolebesøk nå i korona-tida, var det hun som kom på besøk til oss.

• skolestart2020

Tirsdag 18. august var det skolestart ved Råholt ungdomsskole. Her kan du se bildeglimt fra første skoledag

• Skolestart 2020

Nå er skoleferien snart ferdig og skolestart er tirsdag 18. august 2020 kl 08.30. Alle foreldre skal ha fått tilsendt en e-post med informasjon om skolestarten. Det er fremdeles slik at vi må ta forholdsregler på grunn av viruset Covid_19.

Les saken »

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage eller skole.

Kommuneoverlegen ser derfor behovet for en presisering av gjeldende retningslinjer for dette.

Les saken »

• Nye retningslinjer for skoler når det gjelder smitteverntiltak

• Gjenåpning av Eidsvollskolenes 5. - 10. trinn

Regjeringen besluttet 7. mai at fra mandag 11. mai åpner alle skolene igjen. Skolene vil bruke noe ulik tid på å forberede skolestart, og det vil derfor være ulik oppstart rundt i landet. Alle elevene vil være tilbake på skolen innen 15. mai 2020.

• Tilpasset gjenåpning av kulturskoletilbud

Vi gleder oss over å kunne møte elever igjen og jobber iherdig for en trygg gjenåpning som vil sikre både lærer og elev.

• Fortsatt digital undervisning for elever 5. - 10. klasse

• Skolene åpner igjen for 1. - 4. trinn mandag 27. april 2020

Vi er glade for endelig å kunne ta imot elevene våre igjen, og vi vet at det er mange barn som gleder seg til å komme tilbake på skolen.

Les saken »

• Eksamen for 10. trinn og videregående skole er avlyst.

Regjeringen avlyser alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020.

Les saken »

• Hei elever og foresatte!

Vi har nå lagt bak oss de første ukene med digital hjemmeskole. Det har vært en annerledes og ukjent hverdag for mange av oss. Vi ønsker å presisere at alle, elever, foresatte, lærere og ledelsen er i en læringsprosess og at kurven har vært bratt. Skolen evaluerer fortløpende tilbakemeldinger fra alle involverte med mål om å gjøre denne perioden så god som mulig for alle. Dere har nok opplevd litt forskjellige strukturer fra klasse til klasse og trinn til trinn. Vi smaler inn disse rutinene, slik at alle opplever en større likhet i struktur og forventninger.

• Åpen telefonlinje for barn og unge i Eidsvoll

Du som ringer kan være anonym, og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus.

Les saken »

• Informasjonsfilm fra Helsedirektoratet - hvordan snakke med barn og unge om koronaviruset?

• UKM 2020

Velkommen til årets UKM-arrangement på Eidsvoll 14. mars 17:00 - 20:00 på Panorama!

• Demokraticamp - delfinale på Råholt ungdomsskole

Mandag 27. og tirsdag 28. januar ble det arrangert delfinale i Demokraticamp på Råholt ungdomsskole. Elever fra valgfaget medier og informasjon har dokumentert deler av arbeidet for å dele med oss.

• Demokraticamp - delfinaler og finaler

Den 27. - 31. januar  arrangeres delfinaler i Demokraticamp ved Råholt og Vilberg ungdomsskole.

• Bildeglimt fra Råholt ungdomsskole

Her kan du se bilder fra skolens aktiviteter i løpet av høsten 2019.

• Kulturstipender 2020

Har du et kunst- eller kulturprosjekt du kunne tenke deg å realisere? Søk Drømmestipendet og Eidsvoll Kommunes Kulturstipend!

• Klart for høstferie

Nå er de første seks ukene av skoleåret 2019/20 ferdig, og elevene skal ha høstferie. Høstferien varer i hele uke 40, altså første uken i oktober. Skolen starter opp igjen mandag 7. oktober 2019. Vi ønsker god høstferie! På neste side følger noen bilder fra starten av dette skoleåret!

• Skolestart tirsdag 20. august

Tirsdag 20. august starter skoleåret 2019-2020 opp ved Råholt ungdomsskole. Alle elevene skal møte opp i Råholthallen kl 08.30.

• A Night At The Movies

I uke 20 hadde Sal og Scene ved Råholt ungdomsskole forestilling for alle elever på skolen. Tittelen på forestillingen var "A night at the movies!" Som vi kan skjønne av tittelen var film og filmmusikk et sentralt tema. Men det dukket også opp smakebiter fra kjente revyer.

Les saken »

• Elever samlet inn til «Krafttak mot kreft»

Hver torsdag har elevene ved Råholt ungdomsskole 90 minutter valgfag. Et av valfagene er «Innsats for andre».

• Livsgledeskole

Råholt Ungdomsskole er en Livsgledeskole som ønsker å bidra til en god og meningsfull hverdag for eldre i kommunen.

• Sopp- og bærtur ved Råholt ungdomsskole

Det har blitt en tradisjon at alle elevene er med på sopp- og bærtur kort tid etter skolestart hver høst.

• Kanonballturnering

02.06.2017 var det kanonballturnering på 8.trinn ved Råholt ungdomsskole.

• Fra ungdommens kommunestyre

Den 16.3.17 ble Ungdommens kommunestyre gjennomført