• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage eller skole.

Kommuneoverlegen ser derfor behovet for en presisering av gjeldende retningslinjer for dette.

Les saken »

• Nye retningslinjer for skoler når det gjelder smitteverntiltak

• Gjenåpning av Eidsvollskolenes 5. - 10. trinn

Regjeringen besluttet 7. mai at fra mandag 11. mai åpner alle skolene igjen. Skolene vil bruke noe ulik tid på å forberede skolestart, og det vil derfor være ulik oppstart rundt i landet. Alle elevene vil være tilbake på skolen innen 15. mai 2020.

• Tilpasset gjenåpning av kulturskoletilbud

Vi gleder oss over å kunne møte elever igjen og jobber iherdig for en trygg gjenåpning som vil sikre både lærer og elev.

• Fortsatt digital undervisning for elever 5. - 10. klasse

• Skolene åpner igjen for 1. - 4. trinn mandag 27. april 2020

Vi er glade for endelig å kunne ta imot elevene våre igjen, og vi vet at det er mange barn som gleder seg til å komme tilbake på skolen.

Les saken »

• Eksamen for 10. trinn og videregående skole er avlyst.

Regjeringen avlyser alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020.

• Åpen telefonlinje for barn og unge i Eidsvoll

Du som ringer kan være anonym, og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus.

Les saken »

• Informasjonsfilm fra Helsedirektoratet - hvordan snakke med barn og unge om koronaviruset?

• UKM 2020

Velkommen til årets UKM-arrangement på Eidsvoll 14. mars 17:00 - 20:00 på Panorama!

• Demokraticamp - delfinale 2

Nå er delfinalene avholdt også på Vilberg ungdomsskole i årets Demokraticamp, og det nærmer seg finale. Eidsvoll 1814 avholder finalen for ungdomsskolene på Øvre Romerike fredag 7. februar med alle de seks ordførerne i juryen.

• Demokraticamp - delfinale på Råholt ungdomsskole

Mandag 27. og tirsdag 28. januar ble det arrangert delfinale i Demokraticamp på Råholt ungdomsskole. Elever fra valgfaget medier og informasjon har dokumentert deler av arbeidet for å dele med oss.

• Demokraticamp - delfinaler og finaler

Den 27. - 31. januar  arrangeres delfinaler i Demokraticamp ved Råholt og Vilberg ungdomsskole.

• Kulturstipender 2020

Har du et kunst- eller kulturprosjekt du kunne tenke deg å realisere? Søk Drømmestipendet og Eidsvoll Kommunes Kulturstipend!

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 14.12.2016 12:48