• Ungdommens kommunestyre 2022

Torsdag 10. februar ble Ungdommens kommunestyre avholdt i kommunestyresalen i rådhuset. Det var et todelt møte der elevrådene fra de ti kommunale skolene møtte ordfører, varaordfører og skoleadministrasjonen. Årets tema for elevrådene er "Alle skal trives på skolen i Eidsvoll".

Les saken »

• Velkommen til skolestart!

Onsdag 18. august er en stor dag for alle barn og ungdom i Eidsvollskolen. Skolestart er forbundet med spenning, forventninger og ønsker. Ta godt vare på hverandre og spesielt skolestarterne!

• Eidsvoll kommune arrangerer sommerskole 2021

Vi er i ferd med å komme oss igjennom en alvorlig pandemi som har hatt innvirkning på barn og unge sitt dagligliv siden mars i 2020. Fritidsaktiviteter, opplæring og faglig og sosial utvikling hos elevene er blitt påvirket og til tider svært begrenset. Kommunene er derfor oppfordret til å arrangere sommerskole for barn og unge, og her finner du mer informasjon om Eidsvoll kommune sitt tilbud.

• Ungdommens kommunestyre og Demokraticamp 2021

• Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst

Koronapandemien gjør at regjeringen velger å avlyse alle vårens skriftlige eksamener for elever i grunnskolen og den videregående skole.

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage, skole og SFO

Utdanningsdirektoratet og FHI kom med oppdatering av smittevernveiledere for skoler og barnehager 26. juni, noe som har gitt mange nye spørsmål fra både barnehager og foreldre.

Les saken »

• Barn, luftveissymptomer og deltakelse i barnehage eller skole.

Kommuneoverlegen ser derfor behovet for en presisering av gjeldende retningslinjer for dette.

Les saken »

• Nye retningslinjer for skoler når det gjelder smitteverntiltak

• Gjenåpning av Eidsvollskolenes 5. - 10. trinn

Regjeringen besluttet 7. mai at fra mandag 11. mai åpner alle skolene igjen. Skolene vil bruke noe ulik tid på å forberede skolestart, og det vil derfor være ulik oppstart rundt i landet. Alle elevene vil være tilbake på skolen innen 15. mai 2020.

• Tilpasset gjenåpning av kulturskoletilbud

Vi gleder oss over å kunne møte elever igjen og jobber iherdig for en trygg gjenåpning som vil sikre både lærer og elev.

• Fortsatt digital undervisning for elever 5. - 10. klasse

• Skolene åpner igjen for 1. - 4. trinn mandag 27. april 2020

Vi er glade for endelig å kunne ta imot elevene våre igjen, og vi vet at det er mange barn som gleder seg til å komme tilbake på skolen.

Les saken »

• Eksamen for 10. trinn og videregående skole er avlyst.

Regjeringen avlyser alle skriftlige og muntlige i eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020.

• Åpen telefonlinje for barn og unge i Eidsvoll

Du som ringer kan være anonym, og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus.

Les saken »

• Informasjonsfilm fra Helsedirektoratet - hvordan snakke med barn og unge om koronaviruset?

• UKM 2020

Velkommen til årets UKM-arrangement på Eidsvoll 14. mars 17:00 - 20:00 på Panorama!

• Demokraticamp - delfinale 2

Nå er delfinalene avholdt også på Vilberg ungdomsskole i årets Demokraticamp, og det nærmer seg finale. Eidsvoll 1814 avholder finalen for ungdomsskolene på Øvre Romerike fredag 7. februar med alle de seks ordførerne i juryen.

• Demokraticamp - delfinale på Råholt ungdomsskole

Mandag 27. og tirsdag 28. januar ble det arrangert delfinale i Demokraticamp på Råholt ungdomsskole. Elever fra valgfaget medier og informasjon har dokumentert deler av arbeidet for å dele med oss.

• Demokraticamp - delfinaler og finaler

Den 27. - 31. januar  arrangeres delfinaler i Demokraticamp ved Råholt og Vilberg ungdomsskole.

• Kulturstipender 2020

Har du et kunst- eller kulturprosjekt du kunne tenke deg å realisere? Søk Drømmestipendet og Eidsvoll Kommunes Kulturstipend!

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 14.12.2016 12:48