Mobilitetsverksted i Eidsvoll

Eidsvoll kommune inviterer til åpent møte med idéverksted om mobilitet og transport i Eidsvoll den 20. og 21. mars.

Sist oppdatert: 08.03.2024 15:29 | Publisert: 07.03.2024 09:56:43

Sykkel- og gangveg på Hammerstad

Foto: Eidsvoll kommune

Eidsvoll kommune planlegger for at flere skal kunne velge å gå, sykle eller reise kollektivt i hverdagen. Kommunen inviterer derfor til to åpne møter med idéverksted om mobilitet og transport i Eidsvoll.

Møtene arrangeres på Råholt ungdomsskole og Eidsvoll rådhus. Det vil bli servert kaffe og noe å bite i. Maks antall påmeldte er 60 personer per møte.

20. mars kl.18:00-20:00: Råholt ungdomsskole. Bruk østvendt inngang, og gå til høyre til kantineområdet.

21. mars kl.18:00-20:00: Eidsvoll rådhus, kommunestyresalen. Bruk hovedinngang, og gå opp til 2.etasje.

Stikkord for møtene vil være:

• Tilgjengelighet til skoler og barnehager
  • Sykkelruter og sykkelveger
  • Snarveger
  • Turmuligheter
  • Kollektivtilbudet

Hva påvirker dine reisevalg, og hvilke løsninger bør kommunen prioritere?

Asplan Viak er leid inn for å kartlegge dagens situasjon og for å peke på mulige tiltak. De vil presentere sine funn og vurderinger i møtet, og vil lede verkstedet.