Pop-up park på Sundstranda

Solstoler og stråparasoller har flyttet inn på Sundstranda til glede for innbyggere og ansatte i kommunen.

Sist oppdatert: 28.06.2024 14:52 | Publisert: 28.06.2024 14:52:58

Hvilepuls på Sundstranda

Foto: Administrasjonen

Mandag 17. juni dukket det opp parasoller og solstoler i parken ved tømmerfløteren i regi av kommunen. Det midlertidige aktivitetsområdet er en pop-up park og ble åpnet og feiret med vafler. Det var utelukkende positive tilbakemeldinger fra innbyggere som kom forbi. 

Pop-up parken er en del av ByLAB som er en medvirkningsarena der innbyggerne og kommunen kan snakke sammen om byutvikling, og skape en felles forståelse om fremtiden. På Sundstranda er det hengt opp QR-koder til et skjema for innmelding av ønsker for aktiviteter og videreutvikling av området. Du kan også melde inn ønsker her: Gi ditt innspill til fremtidens Sundet

- Vi håper at mange skanner QR-koder og forteller oss hvordan man ønsker at området skal være i fremtiden. På den måten kan innyggerne medvirke til hvordan området utvikles. Så håper vi at Sundstranda kan bidra til at vi får mange besøkende på piknikk, volleyballspill og skating. Det kan også komme annen aktivitet som følge av dette og økt aktivitet i Eidsvoll sentrum, sier Ann-Mari Gunilla Nylund, kommunalsjef By, plan og samfunn. 

Sundstranda er godt tilrettelagt for sommerens ferieaktiviteter.