Vi har lansert nye nettsider!

Sist oppdatert: 04.03.2024 09:46 | Publisert: 01.03.2024 15:11:41

Nytt design og ny struktur

I tillegg til nytt design, har innholdet fått ny struktur. Målet har vært å gjøre sidene mer brukervennlige, forenkle navigeringen og gjøre det enklere for deg som innbygger å finne frem i kommunens tjenester. Brukerbehov og toppoppgaver er satt først, og vi har lagt mindre vekt på hvordan kommunen er organisert. De aller fleste som besøker våre nettsider vil løse det de kom for raskt og enkelt, og målet med lansering er å ta et steg på veien til å oppfylle dette ønsket.

Utfordringer

Vi jobber for at overgangen skal gå pent og pyntelig for seg, men erfaring tilsier at større endringer sjelden kommer uten overraskelser. Ha derfor litt ekstra tålmodighet med oss i dagene etter lansering, og vit at vi står på for å løse de utfordringer som måtte komme.

Kommune-Kari

Kommunens chatrobot, Kommune-Kari henviser ofte til innhold på våre sider. Vi må derfor gå igjennom og oppdatere Kari med informasjon om hvor de nye sidene ligger etter lansering. Dette vil ta litt tid, og feil vil kunne forekomme i denne perioden. Tjenesten forventes å være i ordinær drift innen onsdag 6. mars.

Gi oss din tilbakemelding

Lanseringen er ikke målstreken - men startstreken. Vi vil jobbe kontinuerlig med forbedring og videreutvikling, og vi trenger din hjelp! Savner du noe på nettsiden? Eller har du en god ide for hva vi bør utvikle? Bruk "Fant du det du lette etter? " på nettsidene og gi oss dine tilbakemeldinger. Vi vil veldig gjerne høre fra deg.

Vi håper du liker de nye sidene og finner frem til det du trenger enkelt og raskt!