«Jeg er en gutt på 14 år og trives veldig godt med aktiviteter sammen med voksne, for eksempel gårdsaktivteter og jeg stortrives med dyr. Bor du ikke på gård er det også helt greit, det er mange andre aktiviteter som også er spennende. Jeg er hjelpsom og syntes det er fint å få lov til å gjøre dagligdagse oppgaver og helst sammen med en voksen.  Jeg liker også å være ute i naturen, enten ta med matpakka å gå en tur eller fiske, gå på ski, sykle osv. Jeg trenger en forutsigbar og strukturert hverdag, da fungerer jeg best. Og det er også greit at du som voksen er tålmodig med meg og liker at jeg er i nærheten samtidig som jeg av og til liker å sitte for meg selv, bare jeg vet at du ikke er så langt unna».

Krav til søker:

Vi stiller ikke krav til formell utdanning eller spesiell arbeidserfaring, men at du er stabil, ansvarsbevisst, engasjert og kan jobbe selvstendig. Som avlaster må du være over 18 år og ha plettfri vandel. Det er en fordel om du har førerkort og disponerer egen bil.

Vilkår:

Innvilget avlastning 2 døgn hver 4.uke.

Oppdraget godtgjøres med kr 1992, pr døgn. Du får også kjøregodtgjørelse og fast utgiftsdekning.

Avdeling avlastning gir oppfølging og veiledning ved behov.

Høres dette interessant ut, send en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kontaktpersoner:        Solveig Meland tlf: 66 10 75 91/94843520

e-post: solveig.meland@eidsvoll.kommune.no